Jongeren in Doesburg in 2021: met vlnr Ramiro Tuhuteru, Gigbah Kamara en Bram Bulsink op de IJsselkade.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongeren in Doesburg in 2021: met vlnr Ramiro Tuhuteru, Gigbah Kamara en Bram Bulsink op de IJsselkade. © Jan Ruland van den Brink

Twijfels over nut van chillcontainers in Doesburg: ‘jongeren zitten sinds coronatijd in schuur of keet’

DOESBURG - Krijgt Doesburg een chillcontainer voor de jeugd? Is daar nog behoefte aan? Tieners en twintigers hebben namelijk in coronatijd de keet ontdekt, zo ervaart de Buurtacademie.

4 reacties

 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  @ Astrid VanBaarle, ja ik sprak thuis af met vrienden. We hadden een grote zolder met banken,een tafeltennistafel,muziek en een kratje of wat bier. Mijn ouders zaten beneden. Geen last van http://elkaar.in onze gemeente was geen jeugdboek of buurtcentrum. Je hebt het over onze jeugd. Je weet niet eens hoe oud ik ben. Leer eens geen aannames te doen.
 • Astrid Van Baarle

  3 maanden geleden
  Andre Eggerding dat heb jij in je jonge jaren ook gedaan hè? Thuis afspreken is geen lol aan, lekker met vader en moeder op je lip chillen? Laat je nakijken. In onze jeugd was er voldoende voor de jongeren te doen in jeugdhonk en buurtcentrum. Tegenwoordig is er bijna niks meer. Niet iedere jongere wil in zijn schamele vrije tijd gaan werken, dat kunnen ze trouwens nog lang genoeg.
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Overheid moet lamlendigheid niet ondersteunen. Ga studeren,sporten,werken. Spreek thuis af met vrienden.
 • Henk Houwers

  3 maanden geleden
  Jongeren in de Achterhoek zitten 40 jaar lang bij elkaar in een schuur.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem