Ulftste Boys (links) in actie tegen HMC’17.
Volledig scherm
PREMIUM
Ulftste Boys (links) in actie tegen HMC’17. © Theo Kock

Ulftse voetbalclubs teleurgesteld over keuze voor sportpark: ‘We willen met nieuw elan op een neutrale plek beginnen’

ULFT - De voetbalclubs SDOUC en Ulftse Boys uit Ulft willen graag met elkaar verder op een gloednieuw sportpark aan de Vicarisweg in het dorp. Maar Oude IJsselstreek ziet de toekomstige fusieclub liever op een totaal andere locatie.

5 reacties

 • Olga Drevers

  2 maanden geleden
  Waarom een duur extern bureau inschakelen , terwijl de gemeente toch al woningbouw in de planning had staan? En wat is er mis met emoties die bij een voetbalclub spelen. Betekent dat je hart hebt voor je club, niks mis mee toch? Mag er in Oer niet meer lekker gevoetbald worden in zo'n grote woonwijk?
 • H. Arendsen

  2 maanden geleden
  @Jan Nuvens denk dat de leden er geen problemen mee hebben , echter met het oog op veiligheid , duurzaamheid en de toekomst blijkt dat dit niet de slimste wethouder is De politiek staat natuurlijk onderhand ook bekend om de niet lange termijn visie
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  @H.Arendsen, deze wethouder houdt geen fusie tegen, dat doen de aan historie vastklampende leden die blijkbaar alleen willen samenwerken op "neutraal" terrein. Ik zou eerder pleiten voor slikken of stikken, of je gaat samen, of we stoppen alle subsidies en andere medewerking aan deze clubs.
 • Dennis Smits

  2 maanden geleden
  Echt onbegrijpelijk inderdaad, kijk naar de beide fusieclubs in Winterswijk. Zo kan het ook!!
 • H. Arendsen

  2 maanden geleden
  Onbegrijpelijk dat zo`n wethouder dit kan tegenhouden , er ontstaat een prachtig huwelijk maar een buitenstaander houdt dit eventjes tegen Functie elders dan maar??

In samenwerking met indebuurt Doetinchem