In de Vlaamsche Pot.
Volledig scherm
In de Vlaamsche Pot. © Karel & Linda

Vanavond tv-opnames Vlaamsche Pot in Winterswijk met Arijan van Bavel

WINTERSWIJK – Flink klappen en lachen wordt vanavond op prijs gesteld bij de voorstelling In de Vlaamsche Pot in Theater De Storm in Winterswijk. Want met vier camera’s wordt een tv-registratie gemaakt van de klucht waarin Arijan van Bavel, de ex van burgemeester Joris Bengevoord, de hoofdrol speelt. 

,,We willen zo de tijden van het Theater van de Lach op tv doen herleven, dus het enthousiasme van het publiek is daarbij heel belangrijk”, zegt Van Bavel.

Voor de opnames heeft het theatergezelschap Theater van de Klucht streekomroep ZSOM uit Groenlo ingehuurd. ,,Een heel professionele club, die echt kwaliteitsproducties maakt. We hebben meerdere registraties van ze gezien en hebben ze daarom gecontracteerd”, meldt Van Bavel. 

Online-zenders

Het programma wordt voor komend tv-seizoen aangeboden aan meerdere omroepen, waaronder Nostalgienet, regionale omroepen en online-zenders. ,,Dat laatste neemt een enorme vlucht. Heel veel mensen kijken online naar kluchten met bijvoorbeeld John Lanting en Piet Bambergen, maar ook nieuwe producties, zoals ons vorige programma Boeing Boeing.”

Van Bavel zegt dat voor de registratie voor De Storm is gekozen ,,omdat ze bij eerdere opnames zo gastvrij waren, actief meewerkten aan de voorbereiding “en omdat we in Winterswijk altijd in een warm bad komen”. Joris Bengevoord, de ex-partner van Van Bavel heeft vanavond andere verplichtingen en zal er dus niet bij zijn.

Dvd

Als dank voor hun enthousiasme krijgen de bezoekers bij de volgende voorstelling van het gezelschap – komend seizoen Medisch Centrum West, ook bij De Storm – een dvd van de voorstelling van vanavond.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek