Illustratie bij verhaal Laborijn DG Achterhoek
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie bij verhaal Laborijn DG Achterhoek © Oppenheimer

Vertrek uit Laborijn kost Oude IJsselstreek mogelijk 15 miljoen

DOETINCHEM - 15 miljoen euro is genoemd als bedrag dat het vertrek van Oude IJsselstreek uit Laborijn mogelijk kost. Belangrijk om te weten: de vertrekker betaalt.

19 reacties

 • edo

  1 jaar geleden
  Laat de gemeente oude ijsselstreek eerst maar is in zijn eigen straatje kijken hoe er met gedetacheerd laborijn personeel word omgegaan voordat ze ergens een besluit over nemen! 
 • DoctorIglo

  1 jaar geleden
  Er is een hele makkelijke oplossing voor tekorten op wat de sociale dienst zou moeten zijn: het basisinkomen. Het is zoals de zelfscan bij de super: moeten we daar continu een werknemer langs zetten om het in de gaten te houden of is men voldoende opgevoedt en kan het poortje ook uiteindelijk weg. Bijstand (PW) is een vangnet, voor mensen die niet kunnen voorzien in hun eigen inkomen. Bij Laborijn is een organisatie opgetuigd om iedere PWer door alle hoepels te laten springen, een baantjesmachine. En de meest verwerpelijke zijn die rechercheurs die fraude gaan zoeken
 • 123

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat de RSD eens gaan onderzoeken. 
 • Hulshof

  1 jaar geleden
  Heeft Oude IJsselstreek niet er aan gedacht om Laborijn te beschuldigen van wanprestatie en daarmee meteen het contract op te breken en van Laborijn een schadevergoeding te eisen? Of om aan te bieden om een deel van Laborijn over te nemen, een reorganisatieplan te maken en te laten doorstarten onder een nieuwe leiding? Voor die 15 miljoen kunnen ze vast wel een heleboel leuke en nuttige dingen doen. Om te beginnen procederen tegen Laborijn.
 • theo

  1 jaar geleden
  123 dat zit er niet in de directeur die er een zooitje van heeft gemaakt moet nog steeds wachtgeld betaald worden dus voor de armen zit er niks in als alleen en dan komt het er nog heel moeilijk uit excuses dus de graaiers zijn het eerst aan de beurt de rest piest naast de pot

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok

Achterhoek