Burgemeester Otwin van Dijk (met blauwe stropdas) met de jongeren in wijkcentrum De Lichtenberg.
Volledig scherm
Burgemeester Otwin van Dijk (met blauwe stropdas) met de jongeren in wijkcentrum De Lichtenberg. © Oude IJsselstreek

Vuurwerkverbod na overlast en intimidatie

SILVOLDE/ DOETINCHEM - In de omgeving van de Plus-supermarkt aan de Korhoenstraat in Silvolde mag rond de jaarwisseling morgenavond geen vuurwerk worden afgestoken.

23 reacties

 • Akky

  5 jaar geleden
  En wie betaald nu de schade die vannacht is aangericht?...bij ons is een tuinmeubel totaal aan gruzelementen geblazen en stoeptegels doormidden door de "leuke" bommen... hopelijk volgende jaar bij de mensen die je een zeikerd noemen als je er wat van zegt.
 • Christine244

  5 jaar geleden
  Akky, ik hoop toch wel dat je het landelijke vuurwerk meld punt hebt gebeld en zo niet als nog doen. En de politie doet niets? Vreemd zijn de agenten doof bij jullie of wat. Ik weet ze hebben genoeg en andere spoed gevallen maar er is toch wel in die tijd 1x politie geweest?Zo niet, handhaving of dergelijke. Kortom dit moet dus als 1ste op de agenda staan in Den Haag en alle gemeenten erbij en leg dan de voor en nadelen eens naast elkaar en maak een besluit niet nov 2018!!!
 • Christine244

  5 jaar geleden
  Precies Finette, het gebeurd al 1 maand en ook overdag en ook door volwassen.Ja, als je werkt zou dit niet kunnen 1 en 1 is 2.
 • Christine244

  5 jaar geleden
  Nou, ik dacht toch meer aan 1 centrale plaats in alle gemeenten, komen ze er niet uit dan een verbod. Dit is geen traditie meer Anoniem, 1 maand van te voren al vuurwerk afsteken? En ik blijf erbij het meeste vuurwerk wordt echt door de lagere klasse mensen afgestoken in en uit bepaalde woonwijken. Met illegaal vuurwerk dus hebben ook honden en andere mensen hier last van.
 • Christine244

  5 jaar geleden
  Ja en, ik heb ook geen medelijden met deze meneer. Maar hij is echt niet de enige met zwaar verboden vuurwerk wat wel goed gaat. Maar gewoon weg niet mag!!!Wel heb ik erg te doen met zijn zoontje, verschrikkelijk hoop dat hij er niets aan overhoudt.Geestelijk en Lichamelijk en de andere mensen die het hebben gezien.Dus gewoon helemaal geen vuurwerk knallen er is teveel van dat illegale zelfgemaakte spul of gekocht. Hoeveel hebben ze ook alweer onderschept.Harry.......? Het is niet te checken ja helaas raddraaiers verpesten het voor de rest sorry.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem