Henk Eggink van fabrikant Slootsmid in Borculo (midden) geeft uitleg over de speciale bemestingsmachine voor Groene Weide Meststof aan Marjolijn Sonnema, directeur Agro en Natuur van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij (rode jas). Geheel links Gelders gedeputeerde Peter Drenth (Landbouw).
Volledig scherm
Henk Eggink van fabrikant Slootsmid in Borculo (midden) geeft uitleg over de speciale bemestingsmachine voor Groene Weide Meststof aan Marjolijn Sonnema, directeur Agro en Natuur van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij (rode jas). Geheel links Gelders gedeputeerde Peter Drenth (Landbouw). © Menno Pols/DG

Wageningen: Groene Weide Meststof net zo goed als gewone kunstmest

GEESTEREN - Groene Weide Meststof, de nieuwe ‘groene kunstmest’ die in de Achterhoek is ontwikkeld, is net zo goed als reguliere kunstmest. Dat zegt ir. Philip Ehlert, onderzoeker duurzaam bodemgebruik van Wageningen Universiteit. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek