WEBVERSIE 4055 aantal bezoekers Leisureland vergelijking met de jaren 2019 tot en met 2021 Rhederlaag Stroombroek Hambroekplas Nevelhorst Hilgelo antoon van rossum vanrossumdesign
Volledig scherm
PREMIUM
WEBVERSIE 4055 aantal bezoekers Leisureland vergelijking met de jaren 2019 tot en met 2021 Rhederlaag Stroombroek Hambroekplas Nevelhorst Hilgelo antoon van rossum vanrossumdesign © vanRossumDesign

Weinig festivals en ‘slecht’ weer nekken seizoen van recreatieplassen in regio

BRAAMT/ LATHUM - Niks is meer bedervend voor het aantal (betalende) bezoekers van recreatieplassen dan slecht weer. Dat ondervond Leisurelands ook in de Achterhoek en Liemers, wiens plassen in 2021 liefst 183.000 minder bezoekers hadden dan het jaar ervoor.

3 reacties

 • Isdatzo? Oh

  4 maanden geleden
  En niet te vergeten:overal waar Leusurelands komt wordt het gebied omgetoverd tot een ongezellig "slagbomenland" dat het onaantrekkelijk maakt om even een uurtje te gaan recreeren. En bedankt.
 • Henk Jansen

  4 maanden geleden
  Misschien een idee om te stoppen met al die bebouwingen en gebouwen langs het water. En afval op te ruimen.
 • Karin Bouwman

  4 maanden geleden
  Misschien een idee om de parkeer tarieven aan het seizoen aan te passen. In de zomer wanneer je er wel een dagdeel verblijft heb ik niet zoveel moeite met het geen je moet betalen. In de winter periode dat je er hooguit een paar uurtjes verblijft om een rondje te wandelen, vind ik het behoorlijk duur. En aangezien je nu ook nergens terecht kon om even een kop koffie te halen. Mischien een idee om er food trucks neer te zetten waar mensen nog wat kunnen kopen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek