Bedrijventerrein DocksNLD, met logistieke bedrijven als Mainfreight en DSV Solutions.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijventerrein DocksNLD, met logistieke bedrijven als Mainfreight en DSV Solutions. © Jan Ruland van den Brink

Wethouder over uitbreidingslocatie DocksNLD: ‘De strijd is nog niet gestreden’

’s-HEERENBERG - Waar de uitbreiding van bedrijventerrein DocksNLD bij ’s-Heerenberg komt te liggen, is nog steeds geen gedane zaak. ,,We hebben de slag verloren, maar de strijd is nog niet gestreden’’, zegt Henk Groote, wethouder van Montferland, nadat hij teleurstellend nieuws van de provincie kreeg.

7 reacties

 • Mo Wigman

  3 maanden geleden
  Meneer van Dijken weet het weer beter. Jullie zijn de schuldige niet deze wethouder .Net zo als CDA En VVD.
 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Mijnheer Groote staat er niet bepaald om bekend goed te zijn om zijn eigen ongelijk toe te geven. Dit kost nu onnodig geld en tijd.
 • M.J. Jansen

  3 maanden geleden
  Provincie heeft beslist klaar je doet het er maar mee, het lijkt wel dat al die bedrijf gebouwen belangrijker zijn als woningbouw.
 • Heino Johannes Theodorus Bohmer

  3 maanden geleden
  Tja, Nu de drieheuvelen weg aan gepast is en de rondweg er ligt , Is de drie heuvelenweg van de kaart gehaald , maar daar was ruimte genoeg als je al die zieke bomen weg zou halen en elders een nieuw stukje natuur aan zou gaan leggen
 • Stefan Hoogland

  3 maanden geleden
  Ik vraag mij af, en ik denk velen met mij, wat een wethouder bezielt. Laagwaardige industrie, zonder veel meeropbrengsten wat geen werkgelegenheid met zich meebrengt voor de lokale bevolking. Daarnaast creëert men alleen maar overlast: verkeersproblematieken, enorme vervuiling door het vele vrachtverkeer, lichtoverlast in de nacht en niet te vergeten de enorme verkwanseling van het landschap.
 1. Boze brief Ruurloër over peperdure rekenmachines lijkt te werken: ‘Geldklopperij’
  1

  Boze brief Ruurloër over peperdure rekenmachi­nes lijkt te werken: ‘Geldklop­pe­rij’

  Arjen van Gijssel (53) uit Ruurlo schreef anderhalf jaar geleden een boze brief naar de Tweede Kamer over al die dure grafische rekenmachines die hij telkens voor zijn vier schoolgaande kinderen moest aanschaffen. Dat leidde uiteindelijk tot een motie die gisteren is behandeld in de Tweede Kamer en die waarschijnlijk op een meerderheid kan rekenen. ,,Dit bewijst dat de democratie werkt.’’

In samenwerking met indebuurt Doetinchem