Volledig scherm
De plek in de Verlengde Morsestraat in Winterswijk waar Deme Lulaj naar nu blijkt dodelijk is verwond. © GinoPress B.V.

Winterswijker (58) overleden na klap op hoofd met hamer, 2.000 euro voor gouden tip

UpdateWINTERSWIJK - De 58-jarige Winterswijker Deme Lulaj heeft een klap met een hamer op zijn hoofd niet overleefd. De man is maandagmiddag overleden in het ziekenhuis. Een dochter bevestigt het overlijden op Facebook. 

'Mijn vader is vandaag overleden in het ziekenhuis, allah inshallah per xhenet', zo schrijft de dochter maandagmiddag op haar Facebookaccount. De zoon looft op Facebook 2.000 euro uit voor de persoon die hem kan vertellen wie de dader is. 'Ik zweer op alles wat mij lief is dat diegene hier niet weg mee gaat komen', schrijft hij bij zijn oproep. 

Geweldsdelict

De politie kon vanmiddag nog niet bevestigen dat de man is overleden ('dat zoeken we momenteel uit') en is ook nog bezig met het onderzoek naar het geweldsdelict van zondagmiddag. ,,Daar valt ook nog niets over te zeggen, het onderzoek loopt nog", aldus een woordvoerder van de politie. 

Hamer

Het slachtoffer liep in de Verlengde Morsestraat op de stoep toen een auto plotseling bij hem stopte. Er sprong iemand uit de auto en sloeg met een hamer op zijn hoofd, waarna de auto – met buitenlands kenteken – snel weg reed. Het slachtoffer werd door een ooggetuige geholpen en verbonden, waarna de ambulance de zwaargewonde man naar het ziekenhuis vervoerde. Een helikopter van de politie cirkelde geruime tijd boven Winterswijk, op zoek naar de auto met daarin de gevluchte dader. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek