Volledig scherm
Zwarte Cross-icoon Tante Rikie wordt op handen gedragen tijdens Zwarte Cross 2017. © Jan Ruland van den Brink

Zwarte Cross verwacht primeur: uitverkoop vóór aanvang festival

Zwarte CrossLICHTENVOORDE - De kaartverkoop van de Zwarte Cross gaat als een speer. De Feestfabriek, de organisatie van de Zwarte Cross, verwacht dat het festival rond maart of april is uitverkocht. Dat zou een primeur zijn: nog nooit was de Zwarte Cross voor de start van het festival helemaal uitverkocht.

Enkel voor de vrijdag zijn er nog  ongeveer 17.000 kaarten beschikbaar. 'Het gerucht dat de Zwarte Cross 2018 nu al volledig uitverkocht is, is dus niet waar', laat de organisatie weten. 

Primeur

Mochten deze kaarten voor 12 juli, de start van het festival, worden verkocht, dan is er tijdens het festival geen kaartje meer te krijgen. Dit gebeurde nog nooit in de geschiedenis van jaarlijkse muziek-, motorcross- en theaterfestijn. De campingkaarten en de zondag- en zaterdagkaarten zijn al uitverkocht. Dit geldt ook voor het kampeerhotel Grasnapolsky. 

Ook maakte de organisatie de eerste namen bekend die tijdens de 22ste editie op het festival optreden. Opvallendste namen zijn de Belgische formatie Triggerfinger, De Dijk en de Amerikaanse band Gogol Bordello. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek