Volledig scherm
© Heijplaat Rotterdam

Het Verborgen Geheim: nul-op-de-meter woningen in tuindorp Heijplaat

Het Verborgen Geheim (PARTNERBIJDRAGE)Middenin de Rotterdamse stadshavens ligt tuindorp Heijplaat. Een uniek, groen tuindorp met klassieke arbeidershuizen, statige villa's en idyllische kerktorens. Verscholen achter de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM). Hier ontwikkelt Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam een moderne en groene woonwijk met 170 nul-op-de-meter nieuwbouwhuizen. Aan de stoere Heysehaven komen karakteristieke kadewoningen en eengezinswoningen in diverse groottes en prijsklassen. Interesse? Je kunt je nu aanmelden voor fase 2: Hof van Heij. Start verkoop 19 april 2017.

Heij heeft groene vingers!

Volledig scherm
© Heijplaat Rotterdam

In Hof van Heij fase 2 komen 8 kadewoningen en 16 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 1. Er is keuze uit diverse woonoppervlakten. Bijzonder in Hof van Heij is de grote binnentuin, waar de woningen van fase 2 en 3 in een carré omheen liggen. In deze gezamenlijke binnentuin is volop ruimte voor spelen, ontmoeten én tuinieren. Naast een speelgelegenheid komt er namelijk een moestuin én een echte kas!

Puur Rotterdams wonen in de dynamiek van de haven

In Het Verborgen Geheim komen verleden en toekomst samen. De eengezinswoningen sluiten met voortuinen en groene perkjes aan bij de bestaande bebouwing van het historische tuindorp op Heijplaat. Parkeerhoven tussen de woningen maken de straten autoluw. Het industriële en stoere karakter van de haven komt terug in de kadewoningen die pal aan de Heysehaven worden gebouwd. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. De eengezinswoningen hebben woonoppervlakten van circa 114 tot 120 m2 en zijn te koop vanaf €215.000 v.o.n. De kadewoningen hebben 160 m2 woonoppervlak en een verkoopprijs vanaf €305.000 v.o.n. Kijk op hetverborgengeheim.nl voor meer informatie en aanmelden.

Gegarandeerd nul-op-de-meter

Volledig scherm
© Heijplaat Rotterdam

Alle woningen in Het Verborgen Geheim worden met nul-op-de-meter garantie gebouwd. Dat is een slimme investering in de toekomst, zowel financieel als voor het milieu. Diverse installaties en toepassingen zorgen ervoor dat je huis net zo veel energie opwekt als verbruikt: nul-op-de-meter. Van Omme & De Groot werkt hierin samen met Klimaatgarant, een bedrijf met een schat aan kennis  en ervaring op het gebied van energieneutrale toepassingen in de woningbouw. Praktisch gezien betekent nul-op-de-meter dat je energiemeter aan het eind van het jaar op dezelfde stand staat als aan het begin. Op hetverborgengeheim.nl/duurzaam-wonen staat hierover meer informatie.

Rustig wonen vlakbij centrum Rotterdam

Het Verborgen Geheim biedt een toekomstbestendig nieuwbouwhuis in een historische tuindorp-setting, middenin de dynamiek van de haven én vlakbij het centrum van Rotterdam. De waterbus brengt je in 10 minuten van Heijplaat naar de overkant. Ook met de auto rij je via de Waalhaven Oostzijde zó de Maastunnel in richting Rotterdam centrum.

Volledig scherm
© Heijplaat Rotterdam

Open huis elke woensdag

Wie Het Verborgen Geheim wil ontdekken kan op iedere woensdag tussen 16:00 en 17:30 uur langskomen in het informatiecentrum aan de Heysekade 4 in het dorp. Je kunt de woningtypen, plattegronden en maquette van het plan bekijken, de verkoopbrochures en prijslijst ophalen en met de makelaar in gesprek.
Meer informatie? Kijk op hetverborgengeheim.nl