Volledig scherm
Boyd van Sambeek van De Zwaluw (rechts) in duel met Tim Peters van Sambeek. © Ed van Alem

5G: De Zwaluw aan kop na misstap Heijen

OEFFELT - De Zwaluw gaat na de 4-3 overwinning op Holthees alleen aan kop in de vijfde klasse G. De Oeffeltenaren zijn na vijf duels nog steeds ongeslagen. Voor De Zwaluw scoorden Boyd van Sambeek, Willem van Haren (twee) en Gijs Janssen. Namens Holthees maakten Ahmed Duran, Niels Ingenpas en Ser van Es de treffers.


Een doelpunt van BVV’27 in de laatste minuut kostte Heijen de zege op eigen veld: 2-2. De thuisploeg kwam dankzij doelpunten van Boyd Kessels en René Reijnen tot twee keer toe op voorsprong tegen de bezoekers uit Blitterswijck. De achterstand op koploper De Zwaluw bedraagt slechts twee punten.

Doelpunten van Dennis Jenniskens en Dirk Jilisen zorgden voor de 2-0 overwinning van VIOS’38 op SVS uit Stevensbeek. Menos ging op bezoek bij Merselo met 2-0 kopje onder.

Doelpuntenregen
SC St. Hubert kreeg op eigen veld een flink pak op de broek van Sambeek: 1-6. Het was voor de ploeg van trainer Stef van Asten pas de eerste zege van het seizoen. Roel Verberkt was de grote man aan de zijde van Sambeek met vijf doelpunten. Roy van Keijsteren maakte het zesde doelpunt voor Sambeek. Voor de thuisploeg maakte Siem Luach de eretreffer.

Amateurvoetbal