Volledig scherm
De Zwaluw-spits Boyd van Sambeek (l). Archieffoto © Ed van Alem

5G: VIOS'38 deelt dreun uit aan Sint Hubert

BEUGEN -VIOS’38 deelde gisteren op eigen veld een dreun uit aan SC St. Hubert: 7-2. Het was voor VIOS de eerste overwinning in de vijfde klasse G.


De doelpunten van de Beugenaren werden gemaakt door Jelle Boumans (drie), Guus Jansen (twee), Siebe Hubers en Tijn Jansen. Voor SC St. Hubert scoorden Mark Lenkens en Harm Litjens tegen.

Heijen heeft de topper met Merselo gewonnen: 4-1. De Heijense doelpunten kwamen op naam van Nick de Valk, Boy Hubbers en René Reijnen (twee). De Zwaluw uit Oeffelt kwam dankzij treffers van Willem van Haren en Merijn Elbers op 2-0 tegen SV United. Die doelpunten waren onvoldoende voor de overwinning tegen de ploeg uit Wanssum: 2-2.

Sambeek heeft ook de derde wedstrijd van het seizoen niet in winst omgezet. Tegen BVV’27 kwam het elftal van trainer Stef van Asten niet verder dan 0-0. Het gelijkspel betekende wel het eerste punt voor de ploeg.

Ser van Es bezorgde Holthees de eerste overwinning. De aanvaller maakte het enige doelpunt in het duel tegen Astrantia uit Middelaar: 1-0. SVS ging kopje onder op bezoek bij HRC’27 uit Afferden: 3-1. Het betekende voor de ploeg van Fred Donkers de eerste nederlaag van het seizoen. Daan Vlemmix maakte een kwartier voor tijd uit een vrije trap het enige doelpunt van SVS.

Menos verloor op bezoek bij SVOC’01 met 3-1. Rik van de Berg scoorde voor Menos.

Amateurvoetbal