Volledig scherm

5H: Gassel verslaat De Willy's op eigen veld

GASSEL - Gassel klopte gisteren op eigen veld De Willy’s: 3-1. Het was voor het elftal van trainer Pierre Hermsen de tweede zege op rij in de vijfde klasse H.


De thuisploeg stond na tien minuten voetballen al op een riante 2-0 voorsprong dankzij doelpunten van Niels Paters en Ramon van der Venne. Daarna was het de beurt aan De Willy's. Voor de gasten uit Wilbertoord scoorde Sander Veldboer. Het derde doelpunt van Gassel werd gemaakt door Hans van Houtum.

SCV’58 had volgens trainer Jeroen Denissen weinig geluk op bezoek bij FC De Rakt in Uden. De Velpse equipe verloor met 1-0 door een doelpunt in de slotfase van het duel.

Odiliapeel was op eigen veld veel te sterk voor GVV’57 uit Grave: 6-2. De bezoekers kwamen na drie minuten nog wel op voorsprong tegen het elftal van de Oeffeltse trainer Arno Willems. Menno van Tienen nam de treffer voor zijn rekening. Daarna was het de beurt aan de thuisploeg. Hans Adam (drie), Luuk van de Pol (twee) en Stan van den Berg maakten de doelpunten. Lamin Barrow scoorde namens de ploeg van coach Bob Gremmen nog tegen.

Amateurvoetbal