Volledig scherm
Lienden-aanvaller Frank Hol (hier in actie tegen Quick'20, archieffoto) pikte zondag nog een doelpuntje mee. Hij bepaalde de eindstand tegen Nieuw Buinen met een kopbal, 5-1 . Foto: Robert Hoetink/WFA

Achilles'29 strikt Frank Hol van FC Lienden

GROESBEEK - Achilles’29 heeft de zesde versterking voor volgend seizoen vastgelegd. De Groesbeekse hoofdklasser kwam tot overeenstemming met aanvaller Frank Hol van FC Lienden.


De 22-jarige Edenaar is bezig aan zijn derde seizoen onder de hoede van Hans Kraaij en was vorig seizoen nog de eerste speler die werd vastgelegd bij de contractbesprekingen. De vleugelspits, in het verleden vaste waarde bij Lienden, heeft dit seizoen geen basisplaats mede door de concurrentie van Roël Fernand.


Eerder voetbalde Hol voor Bennekom, in de jeugd van Feyenoord en De Graafschap. Hij begon bij Fortissimo in Ede. Hij is de zesde versterking van Achilles voor volgend seizoen. Eerder kwamen de Groesbekenaren al tot een akkoord met Mark van Haarlem, Daniël van Straaten (beiden Juliana’31), Sebastiaan Goderie (Jong NEC), Arjan Goorman (Babberich) en Laurens Rijnbeek (De Bataven).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal