Volledig scherm

Arnhemia krijgt lesje in effectiviteit van SDZZ

Arnhemia (5F) is de competitie begonnen met een nederlaag. De Arnhemmers verloren met 3-2 op bezoek bij SDZZ. Een onnodige nederlaag, volgens trainer Marco Bosch

"SDZZ was vandaag veel effectiever", aldus Bosch. "Daar konden wij niet aan tippen, maar we hebben een tijd lang goed gespeeld, met veel pressie vooruit. In de 2e helft hebben we de tegenstander volledig weggedrukt, maar kregen we uit een vrije trap de 3-1 om de oren. Dan kan je weer helemaal opnieuw beginnen."

Daar slaagde zijn ploeg niet in. Mustafa Yildiz maakte met zijn 2e doelpunt van de wedstrijd nog wel de 3-2, maar verder kwamen de Arnhemmers niet.

  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal