Volledig scherm
AVW'66 leed een beschamende 0-5 nederlaag en kan op vakantie. Foto Jan van den Brink © Jan Ruland van den Brink

AVW'66 loopt miraculeus de nacompetitie mis

WESTERVOORT - Voor AVW'66 zit het seizoen er al op. De laatste thuiswedstrijd in 2G werd zaterdagmiddag met 0-5 van Lunteren verloren, waardoor de ploeg naast een nacompetitieticket greep. Het doelsaldo deed de Westervoorters de das om, zowel in de periodestand als op de ranglijst.

Zelfs bij een nederlaag had de ploeg van de afscheid nemende trainer Wouter van der Ent een kans op deelname aan de nacompetitie, maar een futloze instelling, gebrek aan scherpte in de afwerking en een fris spelende tegenstander Lunteren zorgden voor een 0-5 nederlaag.

De pijn was des te groter toen bleek dat concurrent Lelystad'67 gewonnen had en daardoor op doelsaldo de derde periodetitel won én dat nummer twee Unicum verloren had en op doelsaldo tweede bleef. Een kleinere nederlaag tegen Lunteren was dan alsnog voldoende geweest voor deelname van AVW'66 aan de nacompetitie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal