Volledig scherm
© DG

Bert Willemsen bedankt voor eerste van Spero

Maandag, 1 oktober 2007 - ELST - Spero maakt het seizoen af zonder Bert Willemsen. De ervaren middenvelder, 42 jaar, heeft per direct bedankt voor het eerste elftal van de derdeklasser. W

illemsen startte het seizoen nog wel in de ploeg van trainer/coach Jan de Bijl, maar raakte al snel aan zijn enkel geblesseerd. Hij besloot daarna het seizoen in het tweede elftal af te maken.

"Ik merkte dat ik, mede door de speelwijze van het team, minder gemotiveerd ben. Ik ben vooral van waarde als ik mijn stempel op de wedstrijd kan drukken. Wanneer ik slechts tien minuten speel, krijg ik die kans niet. Het heeft op zich niets met de coach te maken, maar het leek me beter om in het tweede verder te gaan. In december start ik zelf met de cursus voor trainer/coach. Ik vond dat ik daarvoor eerst klaar moest zijn met voetbal en dat is bij deze gebeurd."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal