Volledig scherm
Remko Bicentini toen hij nog trainer was van van Beuningse Boys. Foto: Bert Beelen

Beuningse Boys zet Bicentini aan de kant

NIJMEGEN - Beuningse Boys en Remko Bicentini gaan per direct uit elkaar. De trainer, die eerder te horen had gekregen dat zijn aflopende contract niet verlengd zou worden bij de tweedeklasser, moet plaatsmaken voor Marco Dijkhuizen.

De Amsterdammer Dijkhuizen was al vastgelegd voor het nieuwe seizoen en werd gisteren aan de selectie voorgesteld.

Volgens voorzitter Ronald van Engelen van Beuningse Boys had een deel van de spelersgroep onder Bicentini geen vertrouwen meer in een goede afloop van de tweede competitiehelft. "Daarmee was de basis om met elkaar het seizoen af te maken, verdwenen", zegt de voorzitter.

Onzin, vindt de trainer. "Ik heb veertien berichtjes in mijn telefoon. Allemaal van spelers, die vinden dat zij net zoveel schuld hebben aan de situatie (de Boys hebben slechts zeven punten, red.). Dit is onbegrijpelijk. In december heb ik gesprekken gevoerd met alle spelers. We knallen er nog een keer vol op, spraken we af. En dan gebeurt dit. Ik hoor nu ook dat er geen chemie meer zou zijn. Hou op, joh. Rond sinterklaas heb ik nog een groot feest georganiseerd voor de club. Dat doe ik niet als de chemie verdwenen is."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal