Volledig scherm
Remko Bicentini (rechts) staat bij Orion op non-actief. Foto: Mariska Hofman

Bijltjesdag bij Orion en SJN

NIJMEGEN - Voor twee Nijmeegse amateurclubs was het vrijdag bijltjesdag.Bij Orion werd trainer Remko Bicentini op non-actief gesteld, bij SJN stapte Rushdie Krebbers uit eigen beweging op.

Orion staat voorlaatste in de tweede klasse I. Hans Loen neemt voorlopig de taken van Bicentini over. De technisch manager zat dit seizoen vaker op de bank bij afwezigheid van Bicentini, die ook bondscoach is van Curaçao. Bicentini werd vorig jaar halverwege het seizoen ontslagen bij Beuningse Boys. De Wijchense oefenmeester was gisteravond niet bereikbaar voor een reactie.

Bij SJN maakte Rushdie Krebbers kenbaar onmiddellijk ermee te stoppen: "Ik zag geen vooruitgang", verklaart de Nijmegenaar bij de hekkensluiter van de vierde klasse E. "Mijn manier van werken heeft altijd vruchten afgeworpen, maar niet bij deze ploeg. Ze pakken mijn visie niet op. Het bestuur ook niet. "

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal