Volledig scherm
De Treffers-spits Jean Black viert zijn doelpunt tegen Hercules. © Do Visser/DG

Black alweer weg bij De Treffers

GROESBEEK - Jean Black heeft zijn laatste wedstrijd voor De Treffers al gespeeld. De aanvaller vertrekt na dit seizoen bij de kersverse Groesbeekse tweededivionist. Hij mist maandag het duel op de slotdag van de competitie met SWZ Sneek door een blessure.

Black begon in de winterstop aan zijn 2e periode bij de Groesbeekse voetbalclub, na omzwervingen bij het Belgische Turnhout, Krabi FC in Thailand, het Angolese CD Huíla en RWDM in België. Hij stond dit seizoen 6 keer in de basis, daarnaast kwam hij 5 keer als invaller binnen de lijnen. Hij scoorde 2 keer.

De Treffers haalde eerder deze maand met Remy Raterink (DOVO) al een 2e spits achter vaste keus Wesley Meeuwsen. Verder trok de club aanvaller Nick de Bondt aan. De Treffers, dat nu 20 spelers heeft vastliggen voor volgend seizoen, wil nog 2 spelers aantrekken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal