Volledig scherm
Logo Blauw Geel'55

Blauw Geel’55 sprokkelt puntje

EDE - Tweedeklasser Blauw Geel’55 hield aan het thuisduel met SC Bemmel een puntje over: 2-2. De bezoekers, uitkomend in de eerste klasse, kwam tot tweemaal toe op voorsprong. Tussendoor scoorde Simon Kooiman (1-1) en Wouter Slot (2-2) .

‘’Over de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Rheden was ik absoluut niet tevreden. Dit resultaat stemt mij gelukkig wel tevreden. We hebben goed tegenstand kunnen bieden aan een eersteklasser. Zaterdag kunnen we weer aan de bak’’, analyseerde Blauw Geel’55-trainer Jan Gaasbeek. Zaterdag speelt Blauw Geel’55 de laatste bekerwedstrijd tegen koploper DUNO. De Edenaren moeten winnen om nog kans te maken op de volgende ronde.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal