Volledig scherm
Olivier ter Horst: van de eerste divisie naar vierdeklasser BVC'12. Foto: Irene Wouters

BVC'12 stunt met Olivier ter Horst

BEEK - Grote winnaar van de 'transferperiode' lijkt BVC'12, dat met een aantal zeer aansprekende versterkingen komt. Absolute topaanwinst voor de Beekse vierdeklasser is Olivier ter Horst, die overkomt van Helmond Sport.

De 24-jarige voormalig jeugdinternational (Vitesse en PSV) was afgelopen jaar basisspeler bij eerstedivisionist Helmond Sport, maar besloot onlangs te stoppen als prof. Ook Kevin Hendriks (SC Millingen), Wahid Rashidi (WAVV), Jabid Sabet (DESO Oss), Niek Sebens (Juliana'31), Rik Sebens (Achilles'29), Alex Joosten (TOP Oss) en Lucien ten Raa en Wouter Reintjes (beiden Blauw Wit) maken de overstap naar BVC.

In het rijtje overschrijvingen ook een aantal opvallende 'transfers'. Zo verkast Erik Makaay (ex-De Treffers) naar Union. Hij wordt bij de Nijmeegse vierdeklasser assistent-trainer, maar is ook beschikbaar als doelman. Makaay was afgelopen seizoen nog hoofdtrainer van SJN, waar hij overigens ook nog een aantal keer in het doel stond. Rond de winterstop stapte de Nijmegenaar op bij de club.

Sip Walraven, jarenlang aanvoerder van Achilles'29, heeft zich na jaren zonder voetbal ingeschreven bij Eendracht'30.

Lees de Nijmeegse edities van De Gelderlander van maandag 17 juni 2013 voor alle overschrijvingen in het amateurvoetbal.

Amateurvoetbal