Volledig scherm
Henry Golstein met Concordia Wehl door in de beker. Archieffoto: Patrick van Gemert

Concordia Wehl door in beker

WEHL - Concordia Wehl wist voor het duel tegen Colmschate al dat het een ronde verder was. De 2-2 tegen Colmschate was een formaliteit.

"We hadden al zes punten", aldus trainer Henry Golstein. "Na de 1-0 van Tim Steenbreker verzuimden wij om het af te maken. We speelden veel te slordig."
Na rust maakte Roy Smeitink terecht gelijk: 1-1. Golstein: "We dachten dat we er al waren. Aan de prestaties van Colmschate viel niets af te dingen. Ze waren veel feller." Na de 2-1 van Concordia Wehl-spits Joost Rasing scoorde Arjan Evers de terechte gelijkmaker.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal