Volledig scherm
Kaye Coppoolse in het verleden op trainingskamp met De Graafschap. © Hans Broekhuizen

Coppoolse, Heljanan, Van Dalen én Kapel naar AFC Arnhem

ARNHEM - Hoofdklasser AFC Arnhem heeft de eerste negen versterkingen voor komend seizoen binnen. Van VIOD komt Kaye Coppoolse, oud-prof van De Graafschap en SC Veendam over en Nathan Heljanan​ komt van DCS uit Zevenaar. Van Arnhemse Boys komt Joshua Kapel en vrijdagmiddag zegde ook Jordi van Dalen (beloften Go Ahead Eagles) zijn komst toe. Bjorn van Koppenhagen (Duno), Max Burgers en Onur Tezel (beiden DVV), Stefan Floor (Arnhemse Boys) en Joshua Cortus (De Paasberg) gingen hen deze week voor.

Coppoolse (24) degradeerde dit seizoen met VIOD naar de derde klasse en speelde eerder voor Babberich en WKE. Voor De Graafschap kwam de aanvaller uit Kilder drie duels in actie, voor SC Veendam elf maal. De balvaste Heljanan speelde jarenlang voor DCS en Kapel kwam eerder uit voor onder meer Jonge Kracht en SC Oranje. Arnhemmer Jordi van Dalen speelde in het verleden in de jeugd van AGOVV en De Graafschap

Daarbij was er meer goed nieuws voor trainer Dennis van Beukering, want na de eerdere toezeggingen van Marc te Witt, Hulusi Bulut en Rafik El Malki beslisten ook Emrah Ates, Dave van der Kolk en Yahya Hotak om nog een jaar in Arnhem te blijven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal