Pepijn Lansbergen, vorige week nog vrolijk op het trainingsveld bij De Bataven. Nu dreigt een maandenlange revalidatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Pepijn Lansbergen, vorige week nog vrolijk op het trainingsveld bij De Bataven. Nu dreigt een maandenlange revalidatie. © Fons Sluiter

De Bataven-speler Lansbergen met ‘unieke botbreuk’ tussen hoop en vrees

GENDT - De ene week vertelt hij vol goede moed hoeveel zin hij in het nieuwe seizoen heeft, een week later ligt het hele plan in duigen en staat zelfs zijn voetbalcarrière op losse schroeven. Pepijn Lansbergen van eersteklasser De Bataven is in afwachting van het finale oordeel.

  1. Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrauma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888
    voetbal nijmegen

    Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrau­ma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888

    NIJMEGEN - In de eerste klasse is Woezik er voor de vierde keer op rij niet in geslaagd om de derby tegen Alverna te winnen, blijft Leones in de onderste regionen en NEC en BVC’12 hekkensluiter. In de tweede klasse gaat het met Quick 1888 ‘iedere week beter’ en heeft Eendracht’30 dit seizoen voor het eerst punten laten liggen. Trekvogels is na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen in de derde klasse. Op hetzelfde niveau ging het Gennepse Vitesse’08 onderuit tegen Groesbeekse Boys. In de vierde klasse blijft SCE in de voetsporen van koploper Krayenhoff en besliste DSZ pas in de slotfase de wedstrijd tegen Nijmegen.

Amateurvoetbal