De grote voetbalschoenentest: dit zijn de beste schoenen voor komend seizoen

videoARNHEM - Voetbalschoenen. Ze zijn er in alle mogelijke kleuren, soorten, vormen en maten: van effen zwart zonder veters tot roze met een modieuze enkelsok. In aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen helpt De Gelderlander bij de keuze voor een goede schoen.

De veters van de gele Puma-schoenen zitten nog amper vast als Mike Pröpper zijn eerste conclusie trekt. ,,Ik vind de kleur niet mooi’’, zegt hij onomwonden. Remy Raterink schiet spontaan in de lach: ,,En dat zegt de man die zelf op roze schoenen voetbalt.”

Pröpper (22) en Raterink (28) vormen deze vrijdagmiddag het panel bij de voetbalschoenentest van De Gelderlander. In de winkel van 100% Football in Arnhem beoordelen zij tien kicksen. ,,Het gaat mij vooral om het model’’, zegt Pröpper. ,,Maar, om eerlijk te zijn, ik vind een kleurtje ook wel leuk. Op het veld krijg ik best vaak commentaar op mijn schoenen. Vooral in de Achterhoek hebben ze er een hekel aan, haha.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal