Volledig scherm
Nick de Bondt (voorgrond) werkt aan zijn armspieren tijdens zijn eerste training bij De Treffers. Achter hem Remy Raterink en Joris Janssen. © Flip Franssen

De Treffers begonnen aan nieuw avontuur (video)

De Treffers stond maandagavond voor het eerst in het seizoen 2016/17 op het veld. De Groesbeekse formatie werkte onder toeziend oog van een zestigtal supporters toe naar een nieuw avontuur: Het debuutjaar in de tweede divisie.

Bij het team van trainer Anton Janssen waren tijdens de eerste training weinig nieuwe gezichten te bekennen. Een jaar na een grote metamorfose van de selectie haalde De Treffers de zomer alleen Nick de Bondt (Go Ahead Eagles), Daniël van Straaten (Achilles'29) en Remy Raterink (DOVO) binnen. Verder sloten Luuk Langeveld en Gijs Oteman vanuit de jeugd aan.

De Gennepse A-junior Jessy Wolff kreeg tijdens de eerste training zijn kans om zich te laten zien. Vaste krachten Robin Janssen en Twan Smits ontbraken nog vanwege vakantie. Jan Willem Stronks werkte samen met fysiotherapeut Jan Maas aan zijn herstel na een zware knieblessure.

De Treffers traint deze week vier keer en speelt zondag al zijn eerste oefenwedstrijd. Tegenstander op het eigen sportpark Zuid is hoofdklasser Silvolde.

Al het nieuws over De Treffers vindt u hier.

Amateurvoetbal