Volledig scherm

De Treffers haalt spits Black

GROESBEEK - De Treffers heeft de derde aanwinst voor komend seizoen vastgelegd. Jean Black voetbalt na de zomer voor de Groesbeekse topklasser. Black speelde eerder voor FC Eindhoven, Jong NEC en FC Oss. De in Angola opgegroeide spits is momenteel zonder club.

Black was vorig seizoen een belangrijke speler bij FC Oss, dat toen kampioen in de zondagse topklasse werd. Hij maakte in dertig wedstrijd toen dertien doelpunten.

De nu 22-jarige Black debuteerde op zestienjarige leeftijd al als prof voor FC Eindhoven, tegen De Graafschap. Hij viel al gauw op bij NEC, waar hij een seizoen lang niet verder kwam dan het beloftenteam.

Hij keerde daarna terug naar FC Eindhoven en een jaar later stapte de spits over naar FC Oss. Dit seizoen was hij weinig succesvol bij de eerstedivisionist. In oktober liet hij zijn contract ontbinden, om zich op z'n studie bedrijfsadministratie te richten

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal