Volledig scherm
De Treffers-doelman Niels Kornelis brengt redding in de KNVB-beker tegen Roda JC. © Joep Leenen/Pro Shots

De Treffers heeft geen kans tegen FC Den Bosch

DEN BOSCH - De Treffers heeft woensdagavond voor de tweede keer in de voorbereiding verloren. De ploeg uit de tweede divisie ging onderuit in de Vliert tegen de profs van FC Den Bosch: 4-0. Het team van voormalig NEC-trainer Anton Janssen kwam zaterdag al te kort tegen derdedivisionist Capelle: 2-3.

De Treffers liet tegen Den Bosch vooral voor rust een matige indruk achter. De Brabantse eerstedivisionist was veel sterker. De Groesbeekse formatie mocht doelman Niels Kornelis dankbaar zijn dat het bij rust slechts 3-0 was. Tot net voor het halfuur hield hij zijn doel schoon met een aantal knappe reddingen. Op de intikker van Romero Regales was hij kansloos. Net als bij de strafschop van Niek Vossebelt en de kopbal van Regales net voor rust.

In de tweede helft beet De Treffers iets meer van zich af. De gasten kregen enkele kansen via onder meer Luuk Langeveld, maar scoorden niet. Dat deed Den Bosch nog wel via Brandon Robinson.

De Treffers speelt nog drie vriendschappelijke duels voordat de competitie begint. Al Shabab (zondag), Juliana'31 (27 juli) en JVC Cuijk (30 juli) komen nog naar sportpark Zuid als oefenpartners.

Amateurvoetbal