Volledig scherm
Archieffoto

De Willy's gaat over de knie bij GVV'57

GRAVE - Het Graafse GVV’57 was gisteren op eigen veld te sterk voor De Willy’s uit Wilbertoord: 3-0. De ploeg van trainer Bob Gremmen boekte de eerste zege van het seizoen in de vijfde klasse H.

GVV kwam op voorsprong dankzij een doelpunt van Ashley Bonnikhorst. Frank Albers nam de overige doelpunten voor zijn rekening.

Gassel staat weer met beide benen op de grond. Trainer Pierre Hermsen en zijn team gingen met 2-0 kopje onder op bezoek bij Ravenstein.

SCV’58 kende geen problemen met VCO: 5-0. Pascal van Thiel (twee), Mathijs Raaijmakers, Gavin Woesthof en Teun Jacobs scoorden.

  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal