Volledig scherm
Archieffoto

De Willy's gaat over de knie bij GVV'57

GRAVE - Het Graafse GVV’57 was gisteren op eigen veld te sterk voor De Willy’s uit Wilbertoord: 3-0. De ploeg van trainer Bob Gremmen boekte de eerste zege van het seizoen in de vijfde klasse H.

GVV kwam op voorsprong dankzij een doelpunt van Ashley Bonnikhorst. Frank Albers nam de overige doelpunten voor zijn rekening.

Gassel staat weer met beide benen op de grond. Trainer Pierre Hermsen en zijn team gingen met 2-0 kopje onder op bezoek bij Ravenstein.

SCV’58 kende geen problemen met VCO: 5-0. Pascal van Thiel (twee), Mathijs Raaijmakers, Gavin Woesthof en Teun Jacobs scoorden.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal