Volledig scherm
DOVO-trainer Gert Kruys. © Archieffoto Proshots

DOVO houdt de punten in Veenendaal

VEENENDAAL - In de thuiswedstrijd op sportpark Panhuis heeft DOVO een gemakkelijke 3-0 zege behaald op het bezoekende CSV Apeldoorn.

Al in de eerste minuut kon het thuispubliek juichen. Daar was wel de hulp voor nodig van verdediger Melvin Bresser, die de bal in eigen doelpunt kopte. DOVO bleef de betere ploeg, maar de kansen werden niet verzilverd. Pas in de 40ste minuut was het de sterk spelende aanvoerder Nick Coster, die de marge op 2-0 bracht.

In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer richting het doel van CSV Apeldoorn. Maar door onnauwkeurigheid bleef de derde treffer voor de thuisploeg uit. Tot de 78ste minuut toen invaller Frank Hol na een fraaie combinatie de 3-0 binnentikte. Trainer Gert Kruys: "Een goede teamprestatie, waarin we vanaf de eerste minuut druk zetten op de tegenstander.’’

Lees het uitgebreide verslag maandag in de Vallei-editie van De Gelderlander

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal