Volledig scherm

DVO heeft aan één goede helft niet genoeg

SASSENHEIM – DVO is het veldseizoen in de Ereklasse begonnen met een 26-19 nederlaag. Het team van Gerald Aukes moest zijn meerdere erkennen in zaalkampioen TOP.

Op basis van de eerste helft kan trainer Gerald Aukes zeer tevreden zijn. Door middel van goed combinatiespel ging DVO met een 9-11 voorsprong de kleedkamers in. In de tweede helft toonde TOP haar echte waarde en bleven de punten in Sassenheim.

Doelpunten DVO: Brent Struyf 5, Koen van Roekel 4, Fleur Hoek 4, José Alvarez Andres 3, Chris van Haren 2, Romy Teunissen.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal