FC Lienden-speler Marlon Versteeg baalt na de degradatie.
Volledig scherm
FC Lienden-speler Marlon Versteeg baalt na de degradatie. © William Hoogteyling

FC Lienden degradeert naar derde divisie

LIENDEN - FC Lienden keldert na drie seizoenen in de tweede divisie naar de derde divisie. De ploeg van trainer Hans van de Haar verloor over twee wedstrijden van ASWH, dat promoveert. Woensdag won FC Lienden nog met 0-1 in Hendrik-Ido-Ambacht; in Lienden was ASWH met 0-2 te sterk.

5 reacties

 • Gast

  2 jaar geleden
  Net als bij JVC. Een jeugdopleiding dat klinkt als een klok maar met het verdwijnen van een 1e elftal op top amateurniveau is dat binnen afzienbare tijd ook verdwenen. Waarvoor worden de talenten nu opgeleid? 
 • Peter

  2 jaar geleden
  Zonder spelers van buitenaf speel je nooit zo hoog. Of denk je nu echt dat er in Lienden zoveel potentiaal rond loopt?
 • Marc

  2 jaar geleden
  Dat is het gevolg Van spelers van buiten af halen/kopen. Misschien is het beter om een goede jeugdopleiding te beginnen.
 • Janneman

  2 jaar geleden
  Ik denk dat in plaats van “nu er jarenlang in het 1e is geïnvesteerd.” Beter kan staan: “Nu er decennia lang Liendense spelers naar clubs in de omgeving zijn gejaagd.”
 • Kicker62

  2 jaar geleden
  Zonde..... had ze graag nog een keer tegen TEC willen zien. Nu zullen die externe spelers van Lienden wel weer uitzien naar een nieuwe bestemming elders. Wat dan overblijft, zal óók niet gezegend zijn met kwaliteit. Men moet gewoon van onderen opbouwen maar wat loopt er nu in Lienden rond nu er jarenlang in het 1e is geïnvesteerd.

Amateurvoetbal