Volledig scherm
Jawad Bellahsan (7) maakte vorige week het winnende doelpunt tegen Koninklijke HFC (1-2). © Toon Dompeling

FC Lienden gaat tegen De Treffers voor tweede zege op rij

LIENDEN - Qua resultaat was de start van FC Lienden dit seizoen uitstekend. Wat spel betreft viel het nog wat tegen. Maar trainer Hans van de Haar heeft er vertrouwen in dat dat wel in orde komt. Zondag wacht de wedstrijd tegen De Treffers.

Aan die ploeg bewaart Van de Haar goede herinneringen. ,,In mijn vorige periode als trainer van FC Lienden speelden we de laatste wedstrijd van het seizoen tegen De Treffers en werden we kampioen’’, weet hij nog.

Het zijn mooie herinneringen, maar daar heeft Van de Haar morgen niets aan. De trainer was na de wedstrijd tegen Koninklijke HFC vorige week (1-2 winst) nog niet helemaal tevreden over het spel van zijn ploeg. ,,Een mager zesje’’, noemde hij het optreden. ,,Maar ik zie veel progressie in deze groep. Het zijn allemaal jonge jongens met een goede mentaliteit.’’

FC Lienden kende de afgelopen twee seizoenen in de tweede divisie wisselende resultaten tegen de ploeg uit Groesbeek. Vorig jaar won FC Lienden op eigen veld met 1-0 en speelde het in Groesbeek met 2-2 gelijk tegen De Treffers. Een jaar eerder ging het op Sportpark Zuid met 4-0 onderuit en werd het op De Abdijhof 2-2.

De ploeg van trainer Anton Janssen kenden dit seizoen een valse start. Alhoewel, tegen de overmacht van Katwijk in de tweede divisie valt amper te voetballen. Op eigen veld kreeg De Treffers met 1-4 klop van de grote titelkandidaat.

FC Lienden-De Treffers (zondag 14:30 uur, De Abdijhof in Lienden)

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal