Volledig scherm
Hans van de Haar. © William Hoogteyling

FC Lienden haalt oud-international binnen

LIENDEN - FC Lienden heeft de gewenste versterking voor het centrum van de verdediging binnen. Met de Serviër Petar Djenic (36) wordt een ervaren en sterke verdediger aan de selectie toegevoegd. Djenic speelde in het verleden één interland voor het voormalige Joegoslavië.

De in Amsterdam wonende verdediger werd eind 2012 al als aankoop gepresenteerd bij Lienden, na het stoppen van Dominique Vos. Hij kwam echter nooit in actie, al trainde hij wel drie maanden mee bij de Betuwse club.

Djelic speelde in het verleden in eigen land uit voor Radnicki Nis en Rode Ster Belgrado. Daarna speelde hij vier jaar in Duitsland bij Ahlen om vervolgens in Cyprus eerst twee seizoenen voor Olympiakos en nog eens twee jaar voor Alki Larnaca te voetballen. Daarna speelde hij weer bij Radnicki Nis.

Met het aantrekken van Djenic is FC Lienden vooral nog op zoek naar een keeper. Bij de Betuwse topklasser is Jan Schimmel eerste doelman, keeperstrainer Sander Selhorst is zijn stand-in.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal