Volledig scherm

FC Lienden legt spits Rafael Uiterloo vast

LIENDEN - FC Lienden heeft zich per direct versterkt met Rafael Uiterloo. De 22-jarige Amsterdammer komt over van de Nordin Wooter Academy en moet bij de Betuwse topklasser voor doelpunten gaan zorgen.

Uiterloo stond voorheen bekend als een groot talent en speelde in de jeugd van Ajax. Daarna maakte hij de overstap naar FC Utrecht, waar hij in het seizoen 2008/2009 onder trainer Willem van Hanegem zijn debuut in het eerste elftal maakte en in negen duels één keer scoorde in de eredivisie.

Daarna speelde hij voor FC Omniworld en Baniyas SC in de Verenigde Arabisch Emiraten. Uiterloo liep vervolgens zonder succes stage bij het Spaanse Atletico Madrid en FC Twente. Deze zomer werkte de Amsterdammer nog een oefenstage af bij NEC. Ook in Nijmegen kon hij geen contract afdwingen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal