Volledig scherm
Guido Pauw (l) maakte tegen FC Lienden twee doelpunten. © BSR Agency

FC Lienden sluit competitie met flinke nederlaag af

NOORDWIJKERHOUT - FC Lienden heeft op de laatste speeldag van de reguliere competitie met 6-2 verloren bij VVSB. Daardoor blijven de Noordwijkerhouters de Liendenaren voor op de ranglijst en speelt VVSB in de eerste ronde van de nacompetitie tegen Hoek. FC Lienden ontmoet waarschijnlijk Goes.

Tegen VVSB keek FC Lienden na twintig minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. Na vier minuten scoorde Guido Pauw. In de 19e minuut maakte Frank Tervoert er 2-0 van op sportpark De Boekhorst. Maar daar bleef het niet bij in de eerste helft. Lulinho Martins tekende voor de 3-0 en opnieuw Tervoert zorgde voor een 4-0 ruststand.

Na de pauze ging VVSB rustig door met scoren. Eerst schoot Pauw VVSB op 5-0 en na ruim een uur voetballen werd het via Sven Verlaan 6-0. In de slotfase deed FC Lienden via Jawad Bellahsan en Guytho Mijland nog twee keer iets terug, maar een wedstrijd werd het nooit meer: 6-2.

Als Goes morgen de periodetitel pakt in de derde divisie zondag, dan is die ploeg de tegenstander van FC Lienden in de eerste ronde van de nacompetitie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal