Volledig scherm
FC Lienden-trainer Hans van de Haar. © BSR Agency

FC Lienden start thuis tegen DEM, tweede speelronde vrij

LIENDEN - FC Lienden treft in de eerste speelronde van de derde divisie zondag op 25 augustus DEM. De ploeg uit Beverwijk werd het afgelopen seizoen kampioen in de hoofdklasse A zondag en debuteert in de derde divisie. FC Lienden opent het seizoen op eigen veld.

In speelronde twee is FC Lienden vrijgeloot omdat de competitie uit 17 clubs bestaat. Een week later staat het tweede thuisduel op het programma, tegen Gemert. Daarna speelt de ploeg van trainer Hans van de Haar wéér thuis als Groene Ster op bezoek komt. Door die club werd FC Lienden afgelopen seizoen nog uitgeschakeld in het KNVB bekertoernooi.

De eerste uitwedstrijd staat gepland voor zondag 22 september. Dan reist FC Lienden af naar Westlandia. Op de laatste speeldag, zondag 24 mei, stuit FC Lienden in Oss op Oss’20.

Het gehele programma van de derde divisie zondag is hier te vinden: https://www.knvb.nl/downloads/bestand/20137/3e-divisie-zondag-2019-20

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal