Volledig scherm
Frits van Putten (links) en broer Peter op archiefbeeld. foto Theo Peeters

Frits en Peter van Putten terug naar Vitesse'08

GENNEP - Frits en Peter van Putten keren het volgende voetbalseizoen bij vierdeklasser Vitesse'08 terug op het oude nest. De Gennepse broers speelden afgelopen jaar samen bij het Groesbeekse Rood Wit.

Peter van Putten begon bij Vitesse. De middenvelder werd al snel opgepikt door VVV-Venlo en debuteerde later als prof bij NEC. De 34-jarige Limburger kwam verder uit voor De Treffers, Dijkse Boys en Achilles'29. Met laatstgenoemde club veroverde hij het kampioenschap van de topklasse.

Broer Frits verliet in de zomer van 2012 de Heykuul. Hij was toen 2 seizoenen actief voor Vitesse. Daarvoor speelde de verdediger onder meer bij IJsselmeervogels, De Treffers en JVC Cuijk.

Vitesse haalt niet alleen Frits en Peter van Putten naar Gennep. Ook Rached Spiekman en Tom Verbeek trekken na de zomer het shirt van de club uit hun woonplaats aan. Het duo komt over van competitiegenoot Olympia'18.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal