Volledig scherm
Heijen-aanvoerder Nick de Valk in duel met Sam Otten van Olympia'18. © Theo Peeters

Heijen boekt derde overwinning op rij

SINT HUBERT - Heijen is al vroeg in het seizoen op dreef. De ploeg van trainer Henny Queens boekte zondagmiddag door een doelpunt van René Reijnen bij SC St. Hubert de derde zege op rij in de vijfde klasse G: 1-0.


SVS had op het eigen veld in Stevensbeek geen kind aan Holthees: 4-0. Bibi Biemans was met drie doelpunten de grote man bij SVS. De andere Stevensbeekse treffer werd gemaakt door Juul Beerkens. Harm Fransen miste ook nog een strafschop namens SVS.

De Zwaluw was te sterk voor BVV'27. Vlak na rust kwam De Zwaluw op achterstand. Dankzij een afstandsschot van Youri Geurts en een strafschop van Willem van Haren wonnen de bezoekers uit Oeffelt alsnog.

De gemiste kansen braken VIOS’38 op tegen Astrantia. De Beugenaren kwamen in Middelaar niet verder dan 2-2. Het elftal van trainer Tom Wollenberg keek bij rust tegen een 2-0 achterstand aan. Dennis Jenniskens maakte de aansluitingstreffer namens VIOS en Jelle Boumans tekende aan voor de gelijkmaker.

Peter Thijssen redde een punt voor Menos op bezoek bij Sambeek. De voetballer uit Landhorst zette vijf minuten voor tijd de gelijkmaker op het scorebord: 2-2. Sambeek was door treffers van Roel Verberk en Tom Gooren op een 2-0 voorsprong gekomen. Stan van Dijk scoorde de aansluitingstreffer namens Menos. Koen Selten miste eerder een strafschop voor de gasten.

Amateurvoetbal