Volledig scherm
Trainer Frank Burgers in betere tijden, nu vecht hij met Sprinkhanen tegen degradatie. Foto Theo Kock © theo kock

Heilige vuur ontbreekt bij Sprinkhanen

NIEUW-DIJK - De kans dat Sprinkhanen nacompetitie voor lijfsbehoud moet spelen, is na het 0-3 verlies gisteravond tegen KSH groter geworden. De ploeg van trainer Frank Burgers staat er op de dertiende plaats met 20-13 in de vierde klasse C erg beroerd voor. Ondanks de grote belangen voor de kleine dorpsclub, ontbrak het heilige vuur bij Sprinkhanen.

De vertrekkende oefenmeester Burgers gaf toe dat er een bepaalde loomheid over zijn ploeg hing. ,,Ik probeer de spelers vooraf altijd scherp te maken, maar ik krijg ze niet mee. Door gebrek aan passie en inzet geven we de goals te gemakkelijk weg. De vele mutaties werken ook niet in ons voordeel. Hoewel het erg moeilijk zal worden, kunnen we ons toch nog direct handhaven.”

Middenmoter KSH domineerde en drukte het krachtsverschil voor rust al uit door treffers van Davey Wopereis en Stan te Brake. In de schemerige slotfase scoorde Jeroen Kampshof de 0-3.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal