Volledig scherm
Maikel Albers van Rood Wit is voor duel met FC Winterswijk gehuldigd voor zijn 250ste duel bij de Groesbeekse club. Verdediger is bezig aan zijn tiende seizoen bij de tweedeklasser. © Walter Nieuwkamp

Het moment: 'Keihard genaaid door onterechte strafschop'

Messi zie je overal. Helden uit je dorp zie je alleen bij ons. Met een beetje hulp van jou.

De amateurvoetballers uit de regio zijn begonnen aan het nieuwe seizoen. Wij zijn erbij. We doen verslag in woord en beeld, in de krant en op onze site. Maar we willen meer. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Iedere zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur trappen we af met ons liveblog op dg.nl/hetmoment. Lees je dit liveblog via onze app, klik dan hier. Voor dit blog zijn we op zoek naar de leukste, mooiste en spannendste momenten op en langs de velden. Heb jij een video of foto die niet mag ontbreken in het liveblog, WhatsApp je bijdrage dan naar 06-13322268. Doe je mee? Dan maak je iedere week kans op 50 euro. Benieuwd of je hebt gewonnen? Kijk maandag vanaf 15.00 uur op dg.nl/hetmoment.

Vandaag, zondag 18 september volgen wij voor u onder meer het regionale treffen tussen TEC en De Treffers en wedstrijden van Juliana '31, De Bataven en Jong Vitesse. Maar ook de lagere klasses komen aan bod.

Programma topamateurs:
14:00 uur:
TEC - Treffers
Juliana'31 - USV Hercules
De Meern - Woezik
De Bataven - MSC
SDO - RKHVV.

14.30 uur:
UNA - Jong Vitesse
Jong Achilles - OFC
Alverna - Hoogland.

Volledig scherm
Spelers van Overasseltse Boys hebben geen tijd om scheenbeschermers aan te doen.
Volledig scherm
Nick Buijl is met twee doelpunten voor De Bataven uitgeroepen tot man of the match. © Twitter @DeBataven
Volledig scherm
Jeugdige toeschouwer bij OBW-WAVV heeft weinig oog voor het spel. Foto: Mark van Steenbergen.

Amateurvoetbal