Volledig scherm
Jonge WNC-supporters op archiefbeeld. © Rob Jansen

Het Moment: Staking WNC, vijf goals Van der Eerden voor AZSV

Warm is anders, maar een beetje kou deert de voetbalhelden op de amateurvelden niet. Wij zijn erbij en livebloggen over de sportieve prestaties van onze helden van het amateurvoetbal. Maar we willen meer. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!Iedere zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur trappen we af met ons liveblog op dg.nl/hetmoment. Daarvoor zijn we op zoek naar de leukste, mooiste en spannendste momenten op en langs de velden. Heb jij een video of foto die niet mag ontbreken in het liveblog, WhatsApp je bijdrage dan naar 06-13322268.

Doe je mee? Dan maak je iedere week kans op 50 euro. Benieuwd of je hebt gewonnen? Kijk maandag vanaf 15.00 uur op onze site.

Lees je dit liveblog via onze app, klik dan hier.

Een vol programma op deze zaterdag! Om 14:30 trappen we af met onder andere:

-ASV - AZSV
-DOVO - Genemuiden
-De Merino’s - JSV

Om 15:00 gaan we verder met Blauw Geel’55 - VV Dieren en Bennekom - FC Zutphen

Om 15:30 gaat het GVVV van John de Wolf op bezoek bij UNA.

In de avond gaan we verder met een aantal hele mooie wedstrijden. Om 18:00 spelen De Treffers tegen Kozakken Boys en ontvangt FC Lienden BVV Barendrecht.

Als afsluiter om 19:00 JVC Cuijk tegen EVV. Een voetbalmiddag om je vingers bij af te likken. Naast deze topploegen ook beelden en updates rond alle andere wedstrijden. Volg alle actie van onze helden op de amateurvelden in dit liveblog!

Amateurvoetbal