Volledig scherm
Keeper Jeffrey Hoogenbosch had geen antwoord op de winnende treffer van Luuk van der Harst. Archieffoto: Fred van Laarhoven

Hoogenbosch mist vertrouwen bij FC Oss

NIJMEGEN/OSS - Jeffrey Hoogenbosch is gestopt bij FC Oss. De Nijmegenaar houdt het na een halfjaar voor gezien bij de eerstedivisionist. De doelman, die dit seizoen van amateurclub Union over kwam, kwam slechts een keer in actie voor de club. De 23-jarige Nijmegenaar heeft onlangs bij FC Oss aangegeven per direct op te stappen.

"Ik miste het vertrouwen. Ik snap dat zoiets als een halve verklaring klinkt. Het verhaal heeft natuurlijk twee kanten, de trainer zal het mogelijk anders zien. Ik heb het met hem besproken. Hij was wel begripvol. Hij vond het jammer dat ik stopte, maar kon mijn besluit begrijpen."

FC Oss heeft geen beloftenteam, zodat de doelman amper aan spelen toe kwam. Hoogenbosch maakte in oktober nog wel zijn debuut in het profvoetbal. Hij kwam tegen SC Veendam (4-4) als invaller in het veld, nadat eerste keus Richard Arends rood kreeg.

De Nijmegenaar richt zich nu op zijn maatschappelijk carrière en hoopt binnenkort een amateurclub te vinden.

Lees een interview met Jeffrey Hoogenbosch, in de Nijmeegse edities van De Gelderlander van vrijdag 20 januari 2012.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal