Volledig scherm
Milad Intezar in actie tegen Qatar. © BSR Agency

Invaller Intezar wint met Afghanistan

FC Lienden-aanvoerder Milad Intezar heeft met het Afghaanse nationale elftal de tweede wedstrijd in de kwalificatieronde voor het WK 2022 en Azië Cup 2023 met 1-0 gewonnen van Bangladesh.

Intezar - die afgelopen weekend de competitiewedstrijd van FC Lienden miste omdat hij met Afghanistan tegen Qatar (6-0 verlies) speelde - kwam tegen Bangladesh op slag van rust binnen de lijnen. Hij verving Omid Popalzay, die op een blauwe maandag ook nog voor FC Lienden speelde. Op dat moment had Afghanistan het enige doelpunt van de wedstrijd al gemaakt: Farshad Noor scoorde in de 27ste minuut.

Intezar keert nu weer terug naar Nederland en is komend weekend weer beschikbaar voor FC Lienden. De eerste competitiewedstrijd (tegen DEM) moest Intezar vanwege een schorsing ook al aan zich voorbij laten gaan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal