Volledig scherm
Daley Hoogakker kan net niet lekker bij de bal. Jordie van der Laan (midden) wacht af. © Theo Peeters

Juliana opent seizoen tegen Be Quick 1887

Juliana'31 treft in de eerste speelronde van de derde divisie een bekende tegenstander. De Maldense ploeg gaat zondag 14 augustus op bezoek bij Be Quick 1887.

De club uit Haren was vorig seizoen de grootste concurrent van Juliana in de strijd om het kampioenschap in de hoofdklasse. De Maldenaren, die slechts drie keer op zaterdag in actie komen, pakten de titel. Daarnaast werd afgelopen weekeinde bekend dat Juliana woensdag 24 augustus in de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker op bezoek moet bij tweededivisionist Barendrecht.

Beloftenteam
Jong Achilles'29 opent het seizoen in de derde divisie B een dag eerder dan Juliana met een thuiswedstrijd tegen Magreb'90. Het beloftenteam van de Groesbeekse eerstedivisionist speelt zestien van de zeventien thuiswedstrijden op zaterdag. Bijna alle uitduels zijn op zondag. Hoofdklasse
Hoofdklasser Alverna begint zondag 21 augustus aan het nieuwe seizoen met de uitwedstrijd tegen SDO uit Bussum. De club verloor gisteren het oefenduel met Juliana (2-0, Stefan de Jong en Daley Hoogakker). Dorpsgenoot Woezik debuteert in de hoofdklasse met het thuisduel met vv Heerenveen.

Amateurvoetbal