Volledig scherm
Frank Hol gaat het duel aan met FC Dordrecht-verdediger Nando Wormgoor. © Flip Franssen

JVC Cuijk haalt Frank Hol

CUIJK - Vlak voor de start van de competitie heeft JVC Cuijk zich versterkt met Frank Hol. De 27-jarige spits uit Ede komt over van zaterdaghoofdklasser VVA’71. Hol is zondag waarschijnlijk al speelgerechtigd voor de Brabantse topklasser in het uitduel bij AFC.


Hol heeft een ongelukkig seizoen achter de rug bij zaterdagtopklasser IJsselmeervogels. In Spakenburg was hij nooit een basiskracht. Eerder was hij dat wel bij FC Lienden en Achilles’29.

Hij koos deze zomer voor VVA, maar de spits speelde geen minuut voor zijn beoogde nieuwe club. VVA verkeerde de afgelopen maand in financiële problemen, waarbij er zelfs sprake van was dat de club uit Achterberg het elftal zou terugtrekken.

„Hol heeft dat niet afgewacht en werk gevonden op zaterdag”, zegt Peter Pluk van de technische commissie van JVC. „Hij heeft daarna zelf contact met ons gezocht. Wij hebben hem altijd al graag willen hebben, maar hij was nooit haalbaar. Door deze veranderde omstandigheden wel. Vanwege zijn nieuwe baan keurde de KNVB de overschrijving goed.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal