JVC stunt met punt tegen titelkandidaat

ZEELST - JVC Cuijk loopt verder en verder uit op de degradatiezone in de derde divisie. Het elftal van trainer Ferdi Akankan pakte zaterdagmiddag bij titelkandidaat UNA het zevende punt in de laatste drie duels: 1-1.

JVC, opgeklommen naar de tiende plek, heeft nu een marge van vijf punten op de nummer vijftien, die aan het einde van het seizoen play-offs tegen degradatie moet spelen.

Furkan Alakmak redde JVC in Zeelst. De linksbuiten maakte net na rust de gelijkmaker. Hij benutte een penalty na een overtreding op Jeroen van Schoonhoven op de rand van het strafschopgebied. Voor de pauze had Jelle Schijvenaars UNA op voorsprong gezet met een tegendraadse kopbal.

,,Een prima puntje”, vond doelman Dani Centen van JVC. Zijn ploeg was de eerste helft de mindere. ,,Maar na de gelijkmaker ging het op en neer.” Zo schoot JVC’er Stan Broenland op de kruising van zijn eigen goal en misten Engin Güngör en Van Schoonhoven kansen voor de gasten.

Volledig scherm
Een eerder duel van JVC Cuijk. © Ed van Alem
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal