Volledig scherm
Archieffoto © VI Images

Kesteren krijgt te weinig bij VVA’71

ACHTERBERG – Kesteren kreeg te weinig voor de uitbeurt bij het in de vierde klasse H West 1 zaterdag teruggekeerde VVA’71. Het werd een 2-0 nederlaag.

Trainer Jan de Zoete van Kesteren was bepaald niet onder indruk van de verrichtingen van de favoriet. ,,Als we compleet waren geweest hadden we hier zeker een positief resultaat neergezet. De vroege achterstand hielp ook bepaald niet mee.”

Want binnen acht minuten was het 1-0 en tien minuten na de thee 2-0. ,,Daarna werden wij sterker. Het laatste kwartier is VVA er niet meer uitgekomen”, aldus De Zoete.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal